This is Ivy from Mat-zu, Taiwan

 

Dear Ivy:Oh!我只能說,這真是太瘋狂了!Ivy, 17, June, 07Dear Ivy:We are the creazy traveler!17, June, 07. by Claireby the way, ClaireYou spell the word was wrong!It’s 「Crazy」 Okay?

 
顯示文章地圖

類別:Postcards

1 則迴響 »

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s